Bownova terapija je komplementarna metoda, kar pomeni, da pospešuje in dopolnjuje, druge postopke zdravljenja.

Darija Račnik, lastnica te spletne strani in domene bownovaterapija.net, sem pri gospe Jelki Slapar, višji medicinski sestri, ki živi in dela v Avstraliji ter inštruktorici te metode, leta 2006 zaključila usposabljanje za bownovo terapevtko.

V Sloveniji je po Zakonu o zdravilstvu  bila bownova terapija uvrščena med alternativne oblike zdravljenja, za katere zakon določa, da lahko metodo izvajajo le osebe z medicinsko izobrazbo ali osebe, ki so pridobile licenco za zdravilce. Ker se že od leta 2012 naprej večinoma ukvarjam s poslovnimi coachingi ter NLP standardnimi treningi, se za pridobitev licence za zdravilca še nisem odločila. V primeru, da iščete izvajalca bownove terapije vam priporočam, da se obrnete na registriranega izvajalca te metode.

Vabim vas, da obiščete spletne strani, kjer je opis mojih coaching programov ter delavnic sistemskih postavitev – postavitev družine ali pa standardnih izobraževanj s področja nevrolingvističnega programiranja (NLP), ki jih izvajava oba z možem Marjanom.

Coaching

Postavitev družine

NLP Praktik