Harmonija - manualne terapije

Joga

Joga je sistem tehnik za raztezanje in uglaševanje telesa ter gojenje zdravih načinov dihanja z namenom doseganja in ohranjanja zdravja, obvladovanja stresa, strahu in odvisnosti, razvoja sposobnosti koncentracije in zavedanja, umiritve misli in čustev, krepitve stika s samim sabo (vzpostavljanja notranjega miru ter ravnovesja v našem življenju), vse skupaj s ciljem uravnotežiti posameznika fizično, umsko, čustveno in duhovno.

Od jeseni do zgodnjega poletja, enkrat tedensko, vodim v Celju jogo. Pridružite se mi in naredite nekaj dobrega za svoje telo.

Joga - Je bolje iti v sredo po službi na jogi ali na jogo?

Se želite po službi spočiti in sprostiti? Se sprašujete: >Le kje in kako?<

Poznate prijetno in sproščujočo aktivnost, ki se imenuje joga? Ali veste, da enkrat tedensko, ob sredah popoldan, med 18.00 in 20.00 uro poteka joga v prostorih telovadnice Cinkarne Celje na Kidričevi 26?

Tej skupini, ki izvaja jogijske vaje, se uči pravilno dihati, meditira in s pomočjo voditeljice dosega stanje sprostitve, se lahko pridružite tudi vi. Udeležba je primerna za vas, ki jogo že prakticirate, kot tudi vas, ki jo šele želite spoznati. Naredite nekaj zase in za svoje telo.

Pridružite se nam. na našem prvem srečanju sezone 2009/2010, ki bo v sredo 9. septembra. Pred tem se prijavite voditeljici Dariji Račnik na 031 548 066 ali na mail darija.racnik@gmail.com.


Telovadba - Kakšno bo vaše telo v letu 2010?

Želite vplivati na svojo lepšo postavo? Želite izboljšati svojo kondicijo? Želite imeti bolj prožno telo.

Ali veste, da lahko prenesete le toliko fizičnih in psihičnih obremenitev, kolikor jih prenese vaše telo?

Pridružite se skupini, ki organizirano telovadi ob torkih med 17.00 in 18.00 uro. Poudarek je na vajah za krepitev hrbtenice. Vadba je primerna za vse starostne skupine in za oba spola.

Skupino vodim Darija Račnik. Za več informacij ter prijave me pokličite na 031 548 066 ali mi pišite na darija.racnik@gmail.com.