Darija Račnik

Darija Račnik sem izobraževanje za bownovo terapevtko opravila 2006 in se z izvedbo te metode ukvarjala dokler mi je slovenska zakonodaja to dovoljevala.  Moja sedanja glavna dejavnost so poslovni coachingi, treningi nevrolingvističnega programiranja (NLP) ter sistemske postavitve. Postavitve se delijo na “družinske” ter na “poslovne”.

V kolikor vaša težava ni povezana s poškodbo v nesreči in je vzrok za težavo povezan s sistemski vzroki (npr. nerazrešeni odnosi z ljudmi in inštitucijami,  travme in zamere iz otroštva, strah pred prihodnostjo…) lahko rešitev za odpravo vzroka najdete v metodi “sistemska postavitev”. Kontaktirajte me na 031 548 066 ali mi pišite na darija.racnik@harmonija.biz 

Kaj je razlog, da se ne ukvarjam več z bownovo terapijo?

To mi prepoveduje trenutna slovenska zakonodaja. Bownova terapija je mednarodno priznana manualna terapevtska metoda, ki spada v Sloveniji med metode, za katere je v veljavi Zakon o zdravilstvu. Ta določa, da lahko bownovo terapijo izvajajo le osebe z medicinsko izobrazbo ali z licenco za zdravilce, katere pa še nisem pridobila. V primeru, da iščete izvajalca bownove terapije se obrnite na izvajalca te metode, ki jo izvaja skladno z zakonodajo.

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *